Aktuelt

For deg som skal i gang med et stort oppussings- eller byggeprosjekt

En arbeidshjelm

Når du skal i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt er det godt å få noen gode råd og tips på veien. Derfor har vi samlet nyttig informasjon og aktuelt innhold til deg som skal utføre et større bygge- eller renoveringsprosjekt. Les mer i artiklene våre nedenfor!

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring.

Våre tips

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Kvalitetssikring

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring.

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Renovert kjøkken.

Hvordan fungerer tjenesten?

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Hvordan kvalitetssikrer vi?
Mester sertifikat
BVN sertifikat
Sentralt godkjent sertifikat

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023