Nyttige artikler for deg som skal i gang med et stort oppussings- eller byggeprosjekt

Når du skal i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt er det godt å få noen gode råd og tips på veien.

Derfor har vi samlet nyttig informasjon og aktuelt innhold til deg som skal utføre et større bygge- eller renoveringsprosjekt. Les mer i artiklene våre nedenfor!

Aktuelle artikler

Under har vi samlet en rekke aktuelle artikler innen temaet bygg og oppussing. Klikk på boksen under for å lese.

Ønsker du å komme i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere?

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring.

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Vår prosjektkoordinator og tidligere snekker, Håkon Myklebostad Lo, gir deg som skal gå i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt fem nyttige tips på veien.

Fem tips til oppussingsprosjekter

 

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Les mer om PROSJEKT+

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2022