PROSJEKT+

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Tidligere snekker og nå vår prosjektkoordinator, Håkon Myklebostad Lo, gir deg som skal gå i gang med et stort bygg- eller oppussingsprosjekt fem nyttige tips.

Sist oppdatert: 24. apr 13:47

Få et vellykket prosjekt med disse tipsene:

1. Sett tydelige mål for prosjektet

Hvis du setter klare og tydelige mål for prosjektet ditt, blir det enklere å definere omfanget for bedriften som skal utføre prosjektet.

2. Lag et realistisk budsjett

Det viktig å lage et realistisk budsjett som reflekterer størrelsen på prosjektet. Mange har for lavere forventninger til prosjektets kostnader. Vi i PROSJEKT+ rådgir deg gjerne om dette.

3. Bruk god tid med bedriftene på befaring

Sett av god tid sammen med de aktuelle bedriftene på befaring. Da kan dere unngå misforståelser og feil prising av prosjektet.

4. Gå gjennom tilbudene og sammenlign

Ved å gjennomgå tilbudene og sammenligne de grundig, er det enklere for deg å velge riktig bedrift som passer ditt prosjekt best.

5. Inngå en skriftlig kontrakt før arbeidet starter

Husk å inngå en skriftlig kontrakt før prosjektets start. Spesifiser dato og eventuelle forbehold

Slik fungerer PROSJEKT+

Du registrerer ditt prosjekt

Du registrerer ditt prosjekt på våre nettsider. Deretter tar vi i PROSJEKT+ kontakt for å gå gjennom prosjektet, og utarbeider et prospekt med de viktigste detaljene.

Vi håndplukker bedrifter

Deretter plukker vi ut tre bedrifter som passer godt til prosjektet. Bedriftene velges på bakgrunn av type prosjekt, faglig kompetanse og tilgjengelighet.

Vi følger opp

Vi er tilgjengelig for deg gjennom hele prosjektet, og følger opp at både du og din bedrift får den støtten dere trenger.

Kom i kontakt med tre solide bedrifter

Kun seriøse fagfolk som har erfaring med ditt bygg- eller oppussingsprosjekt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023