Se hvordan det gikk da Tom Rune og familien fikk nytt bad via PROSJEKT+

1 av 4 som skal pusse opp i 2021 planlegger å pusse opp badet, viser tall fra Prognosesenteret. Tom Rune og familien på Nes Terrasse valgte å bruke den nye tjenesten PROSJEKT+ da de skulle få nytt bad. Det ble en positiv opplevelse.

Sist oppdatert: 24. apr 14:26

Totalrenovering av bad er et stort prosjekt

Badet er et av de dyreste rommene i en bolig å pusse opp, men det hindrer ikke nordmenn i å totalrenovere bad på løpende bånd. Mange blir likevel overrasket over hvor mye arbeid som ligger bak å få et flunkende nytt bad i hus.

– Å totalrenovere et bad er et stort prosjekt både i omfang og pris, og krever derfor god planlegging for at resultatet skal bli bra, sier Sofie Graff Nesse, leder for PROSJEKT+.

På PROSJEKT+ kommer det daglig inn henvendelser fra folk som ønsker å totalrenovere badet sitt og som ønsker hjelp til å komme i kontakt med kvalifiserte bedrifter. Graff Nesse forteller at de jobber mye med å forventningsstyre kundene og matche riktige bedrifter med de ulike prosjektene.

– Noen ønsker bare et helt vanlig bad som er bygd i henhold til dagens krav, mens andre ønsker mer tilpassede løsninger og dyrere materiale. Vår jobb er gi råd til kundene og å finne bedriftene som matcher deres forventninger, sier Graff Nesse.

Les mer her:

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

– Da jeg så en annonse for PROSJEKT+ skjønte jeg raskt at dette var noe for oss.

Marius Moland Rui
Vinderen Bad & Våtrom

Tom Rune Graarud valgte bedrift gjennom PROSJEKT+

Tom Rune Graarud og familien pusset i vinter opp badet deres på Nes Terrasse i Bærum via PROSJEKT+. Hovedmotivasjonen for at de brukte PROSJEKT+ var at de ønsket å få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter, for å være sikre på at bedriften de valgte ville gjøre en ordentlig god jobb. Samtidig ønsket de å sikre seg en konkurransedyktig pris og utførelse.

Med hjelp fra PROSJEKT+ kom de i kontakt med tre ulike bedrifter, og inviterte alle tre på befaring. Etter gode befaringer, og vurdering av de ulike tilbudene landet de til slutt på Vinderen Bad & Våtrom.

Vinderen Bad & Våtrom og Marius Moland Rui ga et utrolig bra inntrykk fra første stund. De har spesialisert seg på å pusse opp bad, og kunne dokumentere at de utfører nærmere hundre baderomsprosjekter i året, forteller Graarud.

Han synes også det var en trygghet at bedriften var en mesterbedrift og hadde godkjenninger som Godkjent Våtromsbedrift og Sentral Godkjenning.

– For meg var det en trygghet at de hadde disse kvalitetsstemplene som forteller at bedriften er godt kvalifisert for denne typen prosjekter, sier Graarud.

Han er også veldig fornøyd med oppfølgingen han fikk fra PROSJEKT+ underveis i prosjektet. Han mener at det at man har en tredjepart som ivaretar både kundenes og bedriftenes interesser er en trygghet for gjennomføringen.

Daglig leder i Vinderen Bad & Våtrom, Marius Moland Rui er fornøyd med prosjektet på Nes Terrasse og de andre jobbene de har fått via PROSJEKT+. Han forteller at de brukte kort tid på å la seg overtale til å være med på PROSJEKT+.

– Da jeg så en annonse for PROSJEKT+ skjønte jeg raskt at dette var noe for oss. Jeg tok kontakt for et samarbeid og vi fikk raskt en god dialog, fordi vi tikket av alle boksene for kvalitetssikring som PROSJEKT+ stiller. Kort tid etter begynte prosjektene å tikke inn, forteller Rui entusiastisk.

Om PROSJEKT+

PROSJEKT+ stiller krav om en solid økonomi og benytter Experian sitt kredittscoringssystem for å følge med på bedriftene som er del av tjenesten.

PROSJEKT+ krever at bedriftene på tjenesten innehar en av følgende tre godkjenninger:

• Mesterbrev

• Sentral godkjenning

• Våtromssertifikat

PROSJEKT+ gjør et intervju med ledelsen i bedriften, og kontroll av tidligere evalueringer. I tillegg til de strenge kvalitetsskravene som stilles for å få bli med på tjenesten, følger PROSJEKT+ jevnlig opp bedriftene og deres kunder. Vi har nulltoleranse for useriøse aktører og svart arbeid.

Håndverksbedrift med fokus på kvalitet?

Registerer deg her og bli en del av PROSJEKT+

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg nyttig informasjon med tips og råd til større oppussings- og byggeprosjekter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023