Oda pusset opp badet med PROSJEKT+

Oda totalrenoverte hele leiligheten sin på St.Hanshaugen i Oslo. Mye av arbeidet gjorde hun selv, men badet ville hun at kvalifiserte håndverkere skulle pusse opp. Hun hadde planene klare, og PROSJEKT+ satte henne i kontakt med fagfolk som kunne bygge drømmebadet. Se filmen og les om Odas erfaring med å totalrenovere badet her.

Sist oppdatert: 24. apr 14:14

Byggingen av et drømmebad

Det er mye du kan gjøre selv når du skal totalrenovere leiligheten eller boligen din, men badet bør du overlate til fagfolk som vet hva de gjør.

Det var akkurat det Oda gjorde da hun skulle pusse opp leiligheten.

Oda forteller at hun var på utkikk etter kvalifiserte håndverkere da hun kom over PROSJEKT+. Hun la ut jobben og ble satt i kontakt med tre ulike bedrifter.

– Jeg fikk noen fine tilbud som var veldig like, som er veldig positivt. Da er det enkelt å sammenligne dem. Jeg fikk kanskje aller best inntrykk av Rørlegger Øst. Derfor valgte jeg dem, og nå er de i gang med å pusse opp badet mitt, forteller Oda fornøyd.

Håndverkerne er allerede i full sving på badet til Oda, og varmekabler legges ned i gulvet. Sakte men sikkert begynner badet hun hadde planlagt å ta form.

– Det er jo veldig spennende! Det er ikke hver dag man pusser opp et bad! Selv om det er jeg som har valgt hvordan det skal se ut, så er det jo de som gjør grunnarbeidet. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det blir når det står ferdig!

Planlegger du også å pusse opp badet?

Vi har skrevet flere nyttige artikler og veiledere!

Oda har fått et helt nytt og moderne bad med stilige løsninger og kreative fargevalg.
Oda har fått et helt nytt og moderne bad med stilige løsninger og kreative fargevalg.
Bli inspirert!

Her finner du flere smarte løsninger til badet

Et moderne og funksjonelt bad med særpreg

Badet står ferdig, og Oda er fornøyd med resultatet. Dusjen har fått lyseblå fiskebensfliser og et nytt og pent dusjarmatur.

Veggene og taket er malt hvite, og på gulvet har hun fått sandfargede fliser. Vasken er liten og moderne, og passer godt på det nye badet.

– Jeg syns resultatet er kjempebra! Det er jo utrolig gøy når man har sett på farger, hva som passer sammen og alt mulig, og endelig komme inn – også er det ferdig!

Oppussing av bad er ikke noe du gjør i en fei. Det krever grundig planlegging, både når det kommer til planløsning, inventar, fliser og fargevalg.

Oda hadde planen klar, og det ser vi tydelig på det nye badet.

– Jeg syns jo den blå veggen spiller veldig godt sammen med fargene i resten av leiligheten. Den ble som et utrolig kult smykke innerst i dusjen, forteller hun smilende.

Formidling av gode og kvalitetssikrede håndverkere

Selv om Oda er glad hun er ferdig med oppussingsarbeidet for denne gang, er hun fornøyd med prosjektet – og ikke minst klar for samarbeid i framtiden.

– Jeg synes det ble mye bedre enn jeg først hadde sett for meg, så jeg er kjempefornøyd med resultatet! Nå håper jeg det er en stund til jeg skal pusse opp igjen, men hvis jeg skal det så tenker jeg absolutt at PROSJEKT+ er en plattform jeg har lyst til å samarbeide med!

Oda er tydelig på hvorfor hun mener at PROSJEKT+ er en god tjeneste for å komme i kontakt med fagfolk.

– Jeg syns det er veldig bra at man kan komme i kontakt med gode håndverkere, og at de er kvalitetssikret før man inngår en avtale om et stort prosjekt, sier hun avslutningsvis.

PROSJEKT+ kan hjelpe deg med ditt drømmebad

Sitter du med en drøm om et nytt bad, slik som Oda også gjorde?

PROSJEKT+ hjelper deg å finne håndverkere som passer til prosjektet, og hjelper deg underveis.

Registrer prosjektet ditt

Kom i gang i dag!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023