Spennende totalrenovering med Vestland Bygg & Entreprenør

Vestland Bygg & Entreprenør AS har totalrenovert en gammel leilighet i Bergen sentrum, formidlet av PROSJEKT+. Les mer om bedriften, prosjektet og det vellykkede samarbeidet her.

Sist oppdatert: 30. aug 2022 08:01

Interessante oppdrag fra PROSJEKT+

Vi møter prosjektleder hos Vestland Bygg & Entreprenør AS, Per Øyvind Amundsen, utenfor en gammel og ærverdig bygård i Bergen. Deres nyeste prosjekt er en totalrenovering av en stor leilighet formidlet gjennom PROSJEKT+, og Amundsen og firmaet hans har tatt jobben med å koordinere og gjennomføre hele prosjektet – fra A til Å.

Prosjektet er det andre i rekken som Vestland Bygg & Entreprenør AS har vunnet via PROSJEKT+. Selskapet som ble etablert i 2011 har spesialisert seg på totalrenoveringer av leiligheter og hus i Bergen. Derfor er det midt i blinken å samarbeide med en tjeneste som PROSJEKT+, forteller Per Øyvind Amundsen.

– Vi får veldig mange spennende oppdrag fra PROSJEKT+. Det er mye totalpakker som passer profilen vår godt, sier Amundsen.

Kundene er alltid kvalitetssikret på forhånd

Amundsen er tydelig på hva fordelen er med å vinne jobber via PROSJEKT+:

– Det enkleste med kundene som kommer til oss via PROSJEKT+ er jo at de er jobbet med på forhånd, slik at de er kvalitetssikret og enkle å ha med å gjøre. Det gjør at samarbeidet mellom oss og kunden blir mye mer effektivt, konstaterer prosjektlederen.

Vi får veldig mange spennende oppdrag fra PROSJEKT+. Det er mye totalpakker som passer profilen vår godt.

Per Øyvind Amundsen

Per Øyvind Amundsen
Vestland Bygg & Entreprenør AS

– Vi er storfornøyde med PROSJEKT+

Samarbeidet med PROSJEKT+ har så langt vært en stor suksess for Amundsen og gjengen i Vestland Bygg & Entreprenør AS. Også den første jobben som ble formidlet via PROSJEKT+ var vellykket. Nå ser han frem til flere spennende prosjekter og et fortsatt godt samarbeid.

– Dette er den andre jobben vi har fått gjennom PROSJEKT+. Vi føler at vi har hatt en fin dialog hele veien. De følger oss opp, og den første jobben gikk kjempebra. Det ser ut som denne jobben også går veldig bra – så vi er storfornøyde med PROSJEKT+, og gleder oss til videre samarbeid, sier Amundsen.

Bli en PROSJEKT+ bedrift!

Vi trenger alltid dyktige entreprenører og håndverksbedrifter å samarbeide med. Derfor vil vi gjerne høre fra deg, dersom bedriften din kunne passet inn hos PROSJEKT+.

Vil du lese mer om det å være en PROSJEKT+ bedrift?

Les mer og registrer deg

– Man kan trygt si det er en variert arbeidsdag

Tilbake til prosjektet i Bergen. Et prosjekt som, ifølge Amundsen, har vært svært interessant. En totalrenovering i en gammel bygård kan nemlig by på flere overraskelser.

– Huset er sikkert 150 til 200 år gammelt. Vi så at det var i elendig forfatning da vi begynte å åpne det opp. Vi fant ut at det var masse rotter i bjelkelagene, og det er jo noe som vi ikke kunne se da vi regnet på jobben, sier prosjektlederen, før han med et smil om munnen legger til:

– Man kan trygt si det er en variert arbeidsdag.

Byggmester Kjell Edvardsen og prosjektleder Per Øyvind Amundsen diskuterer prosjektet.
Byggmester Kjell Edvardsen og prosjektleder Per Øyvind Amundsen diskuterer prosjektet.

Et omfattende og interessant oppussingsprosjekt

Litt overraskelser underveis er likevel ikke noe som ødelegger for Vestland Bygg & Entreprenør. De har stålkontroll på arbeidet, og har tatt fatt på oppdraget uten problemer.

En fornøyd Amundsen viser oss noe av det de har arbeidet med på prosjektet:

– Her har vi levert åpen kjøkkenløsning. Da vi startet på jobben her var det vegger – så vi har revet mye for å få det åpne kjøkkenet. Det var dårlig standard, og vi har rettet av alle gulvene, isolert og branntettet ned mot naboleiligheten. Alle vinduene er skiftet i hele leiligheten, forteller han.

Les mer her:

Nytt bad med Vinderen Bad & Våtrom

– Vi gleder oss til å få overlevert dette til kunden

Amundsen legger ikke skjul på at det er mange fagfelt involvert, og at det er de som har holdt i prosjektet og organiseringen av de ulike aktørene. Han forteller om noe av arbeidet som foregår mens vi besøker arbeidsplassen:

– Vi har rørleggere som holder på å montere møbler, vasker og diverse nå. Elektrikere som driver med montering av stikkontakter, brytere og ferdigstilling av arbeidet sitt, forklarer Amundsen.

– Vi har jo koordinert alle fagene her, og det ser jo veldig bra ut. Så vi gleder oss til å få overlevert dette til kunden, avslutter han fornøyd.

PROSJEKT+ hjelper deg med prosjektet ditt

PROSJEKT+ hjelper deg som skal i gang med et stort oppussings-eller byggeprosjekt å finne flinke entreprenører og håndverksbedrifter. Om du registrerer prosjektet ditt hos PROSJEKT+ får du hjelp med både oppstarten og gjennomføringen av prosjektet. Du blir satt i kontakt med egnede bedrifter til å utføre oppdraget for deg, som du kan velge mellom.

Planlegger du også en større oppussing eller renovering? Dyktige bedrifter som Vestland Bygg & Entreprenør står klare til å jobbe på prosjektet ditt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023