Kom i kontakt med solide håndverksbedrifter til ditt borettslag eller sameie!

PROSJEKT+ hjelper borettslag og sameier med å komme i kontakt med dyktige og trygge håndverkere. Legg inn en kort beskrivelse av prosjektet ved å velge en kategori under, så tar vi snart kontakt for en uforpliktende prat. PROSJEKT+ setter deg i kontakt med kvalitetssikrede bedrifter med riktig kompetanse for akkurat ditt prosjekt. Motta uforpliktende tilbud fra bedriftene, og velg den som passer deg best. Tjenesten er kostnadsfri.

Kvalitetssikrede og trygge håndverkere

For deg som ønsker ekstra trygghet og oppfølging er PROSJEKT+ det beste valget når du skal finne gode entreprenører og håndverkere. Vi hos PROSJEKT+ prioriterer trygg gjennomføring og flinke fagfolk, og kvalitetssikrer alle bedriftene i våre database. Du kan derfor være trygg på at gjennom oss møter du bare flinke håndverkere som er kvalifisert for prosjektet du skal få utført.

Gi en rask og enkel forklaring av prosjektet

Du registrerer ditt prosjekt enkelt i vårt registreringsskjema. Vi tar kontakt med deg for en kort og uforpliktende prat om ditt prosjekt. Vi hjelper dere med sjekklister over hva dere må tenke på, og praktiske ting som kontraktinngåelse med bedriften.

Vi håndplukker bedrifter til akkurat ditt prosjekt

Vi håndplukker, og setter deg i kontakt med, kvalifiserte og relevante håndverksbedrifter for deres prosjekt, med riktig kompetanse og erfaring. Bedriftene kommer på befaring og tilbudene dere mottar er helt uforpliktende.

Vi er tilgjengelig for løpende støtte og hjelp

Vi er tilgjengelig for deg gjennom prosjektet og støtter deg med relevante sjekklister, prosjekt- og prisguider, inngåelse av kontrakt og mulighet til å tegne forsikring på jobben.

PROSJEKT+ kvalitetssikrer håndverksbedriftene - slik at du kan være trygg på at du møter gode håndverkere

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Les mer om hvordan vi kvalitetssikrer bedrifter her!