– Vi vet at prosjektene vi får tilgang på fra PROSJEKT+ er kvalitetssikret

Vinderen Bad & Våtrom spesialiserer seg på å pusse opp bad, og utfører nærmere hundre baderomsprosjekter i året. Nå har de blitt én av flere leverandører på PROSJEKT+. Det har allerede gitt gode resultater.

Sist oppdatert: 28. sep 2021 11:15

– Vinderen Bad & Våtrom er opptatt av kvalitet og kundetilfredshet. Vi ser alltid etter kunder som søker kvalitet i leveransen, og det får vi gjennom PROSJEKT+, sier Marius Moland Rui, daglig leder i Vinderen Bad & Våtrom.

Vi møter han på Nes Terrasse i Bærum kommune, der Vinderen Bad & Våtrom er i ferd med å totalrenovere et bad på 12 kvadratmeter. Prosjektet fikk de via PROSJEKT+.

Fornøyd med prosjektene de får tilgang på

Rui ble kjent med tjenesten da han kom over en annonse for PROSJEKT+. Han forstod raskt at dette var en tjeneste som egnet seg for Vinderen Bad & Våtrom.

– Hovedgrunnen til at vi ønsker å være med på PROSJEKT+ er at det er en tjeneste som setter strenge krav til bedriftene og kun formidler større prosjekter. At ansatte i PROSJEKT+ i tillegg bruker god tid på å gjennomgå hvert prosjekt med forbrukeren, før det sendes til tre utvalgte bedrifter, gjør det veldig enkelt for oss.

– Vi vet også at prosjektene vi får tilgang på er kvalitetssikret, i tillegg til at vi kun konkurrere med to andre seriøse bedrifter om prosjektet, sier Rui.

Er du en håndverker som er opptatt av kvalitet?

Les mer om PROSJEKT+, og hvordan din bedrift kan bli med på tjenesten

Vinderen Bad & Våtrom "tikker av" på alle boksene for kvalitetssikring

Leder for PROSJEKT+, Sofie Graff Nesse forteller at Vinderen Bad & Våtrom er akkurat slike bedrifter man ønsker å ha med på PROSJEKT+. Bedriften er drevet av to rørleggermestere som i tillegg til å være faglig kvalifisert, er knallgode på kundeoppfølging.

– Vinderen Bad & Våtrom “tikker av” på alle boksene for kvalitetssikring som PROSJEKT+ stiller. I tillegg til å være en Mesterbedrift er de også Godkjent Våtromsbedrift, har sentral godkjenning og solid økonomi. For oss er dette kvalitetsstempler som forteller oss at de er godt kvalifisert for den type prosjekter som forbrukere registrerer på tjenesten vår.

I tillegg til å stille krav om solid økonomi og likviditet, må bedriftene på PROSJKET+ ha en av følgende tre godkjenninger;

  • Mesterbrev
  • Sentral godkjenning
  • Våtromssertifikat

PROSJEKT+ gjør også et intervju med bedriftene, og kontrollerer tidligere evalueringer før de inngår en avtale. Bedriftene følges opp løpende, og PROSJEKT+ har nulltoleranse for useriøse aktører og svart arbeid, forteller Graff Nesse.

Les mer om hvordan PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedriftene

Sjekk hvilke krav PROSJEKT+ stiller

– Viktig at PROSJEKT+ fortsetter å anbefale oss

Tilbake på Nes Terrasse skryter Marius Moland Rui om de første månedene på PROSJEKT+. De strenge kravene og den tette oppfølgingen er skjerpende, mener Rui.

– Vi skal først og fremst levere kvalitet til kundene våre, men det er også viktig for oss at PROSJEKT+ er fornøyd med våre leveranser, slik at vi fortsetter å være en anbefalt bedrift i deres systemer.

– Vi opplever at PROSJEKT+ er en effektiv måte å komme i kontakt med seriøse kunder på, og at bedrifter som oss, som er gode på kundeoppfølging, vinner mange nye og spennende prosjekter.

Er du en seriøs håndverker?

Registrer bedriften din her for å bli leverandør gjennom PROSJEKT+

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023