Få hjelp av PROSJEKT+ til å sammenlikne tilbud

Dersom du synes det er vanskelig å vurdere tilbudene du har mottatt fra aktuelle bedrifter og sammenligne dem, kan du få hjelp av en av våre prosjektkoordinatorer til å vurdere tilbudene.

Avtal tidspunkt som passer for deg, så kan vi sammen gå gjennom og se på hvert tilbud. Da kan du få hjelp til å sammenlikne tilbudene med en av våre prosjektkoordinatorer.

Bruk knappen under for å velge et tidspunkt som passer for deg.

Book avtale

Trykk på knappen under og velg et tidspunkt som passer for deg!


Hvorfor skal du bruke tilbudsgjennomgang med PROSJEKT+?

Noen ganger kan det være vanskelig å sammenligne tilbud du mottar fra håndverkere. Ofte ser de også litt forskjellige ut, og har ikke samme oppsettet eller akkurat den samme informasjonen. Noen tilbud kan være veldig spesifikke, mens andre er enklere og mer kortfattet.

Tilbudene er også som regel skrevet på et faglig og tungt språk, med ord og uttrykk som er mer utfordrende for de som ikke er fagkyndige. Når tilbudene ser ulike ut og er skrevet på et vanskelig fagspråk, kan det være utfordrende å sammenligne dem med hverandre.

Våre prosjektkoordinatorer hjelper deg

Vi ønsker å hjelpe deg med å forstå tilbudene du har fått, slik at det er enklere for deg å velge det riktige tilbudet for deg og ditt prosjekt! Derfor tilbyr vi en gjennomgang av tilbudene sammen med en av våre prosjektkoordinatorer, slik at du kan få veiledning, gode tips og råd.

Våre prosjektkoordinatorer er fagfolk som tidligere har jobbet som håndverkere selv, og de har lang erfaring i å lese og vurdere tilbud til bygge-, renoverings- og oppussingsprosjekter.

Hva kan du forvente av en tilbudsgjennomgang

I en tilbudsgjennomgang med PROSJEKT+ får du gode råd og tips til hva du bør spørre håndverkerne om, og også en ekstra gjennomgang for å se etter om alt du ønsker deg er inkludert i tilbudet.

PROSJEKT+ vil aldri anbefale én av våre bedrifter til fordel for en annen, rett og slett fordi alle bedriftene våre uansett er kvalitetssikret av oss på forhånd. Dermed stiller alle bedriftene og tilbudene deres helt likt.

I tillegg er det å velge håndverker et personlig valg for deg. Vi anbefaler alltid at du velger det tilbudet du foretrekker og den bedriften du går best overens med!

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ prioriterer vi alltid kvalitet og trygg gjennomføring. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023