Takk for at du registrerte prosjektet ditt hos PROSJEKT+

Vi vil kontakte deg på telefon innen kort tid for en rask prat om prosjektet ditt. Etter samtalen vil vi sette deg i kontakt med kvalifiserte bedrifter med riktig kompetanse for ditt prosjekt.

Les deg opp på prosjektet ditt!

Vi har skrevet flere veiledere og artikler om ulike oppussingsprosjekter. I våre prosjektveiledere finner du informasjon om hvordan de ulike prosjektene utføres, hva de koster, kalkulatorer for å estimere pris og nyttige sjekklister.

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Tidligere snekker og nå vår prosjektkoordinator, Håkon Myklebostad Lo, gir deg som skal gå i gang med et stort bygg- eller oppussingsprosjekt fem nyttige tips.

 

Slik fungerer PROSJEKT+

1. Du registrerer prosjektet ditt på nettsidene våre

Du registrerer først prosjektet ditt på nettsidene våre. Deretter kontakter vi i PROSJEKT+ deg for å gå gjennom prosjektet ditt, og sammen utarbeider vi et prospekt med de viktigste detaljene.

2. Vi håndplukker bedrifter til prosjektet

Deretter plukker vi ut tre bedrifter som passer til ditt prosjekt. Bedriftene velges på bakgrunn av type prosjekt, faglig kompetanse og tilgjengelighet.

3. Vi følger opp

Dersom du velger å inngå kontrakt med en av bedriftene vi i PROSJEKT+ satte deg i kontakt med, vil vi være tilgjengelig for veiledning gjennom hele prosjektperioden. Vi følger deg opp og sørger for at du får den støtten du trenger for å fullføre prosjektet ditt.

Har du spørsmål?

Du kan når som helst kontakte oss på e-post eller telefon

E-post

info@prosjektpluss.no

Telefon

21 51 64 66

Besøksadresse

Hagegata 22, 0653 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023