Arkitekttegnede prosjekter

Når du skal i gang med et stort byggeprosjekt er planlegging og organisering de første stegene mot et vellykket resultat. For å få best mulig utgangspunkt for prosjektet, bør du derfor involvere en arkitekt til å hjelpe deg før du går i gang med byggingen.

Benytte arkitekt til store prosjekter: En investering som sikrer kvalitet

Om du planlegger et bygge- eller renoveringsprosjekt av en viss størrelse, er det alltid lurt å kontakte en arkitekt før du setter i gang med selve prosjektet.

Alle prosjekter med et stort omfang og kompleksitet krever detaljplanlegging og tilrettelegging.

En arkitekt sikrer at løsningene som er valgt fungerer både for deg og tomten din.

Ikke minst vil en arkitekt kunne følge opp hele prosjektet, og bidra som faglig ressurs både for deg og den utførende bedriften.

En arkitekt kan også ta seg av formelle faktorer i byggeprosjektet, som søknadsprosess og byggetillatelse.

Med en arkitekt involvert i prosjektet kan du være sikker på at du får både den beste utførelsen av byggingen, og den faglige kompetansen som trengs.

Mange utførende bedrifter og entreprenører vil også kreve at du involverer en arkitekt i prosjektet, slik at de kan være sikre på at tegningene og prosjekteringen følger byggeteknisk standard og er korrekte.

Arkitekten er derfor den første du bør kontakte når du planlegger omfattende bygging eller renovering!

Les vår veileder for arkitekttegnede prosjekter

Det er ikke alltid lett å vite hvor du skal starte når du planlegger et stort byggeprosjekt. Vi har samlet alt du trenger å vite om det å benytte arkitekt, både i forkant av prosjektet og underveis.

Ønsker du å komme i kontakt med dyktige fagfolk?

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som ønsker både kvalitet og trygg gjennomføring av prosjekter.

Registrer prosjektet ditt her

Lurer du på hva det koster å benytte en arkitekt?

Kostnadene ved å benytte en arkitekt til et byggeprosjekt vil alltid variere basert på hvor mye du vil ha utført. Du må beregne prisen basert på hvor involvert arkitekten skal være underveis, og hvor mye veiledning, skreddersøm og oppfølging arkitekten skal bidra med.

Vanlige spørsmål når du benytter arkitekt til et renoverings- eller byggeprosjekt

Vi i PROSJEKT+ har behandlet mange ulike prosjekter, både for oppussing, renovering og nybygg. Vi vet hva som er de vanligste spørsmålene når kunder skal kontakte en arkitekt, og starte prosessen med en arkitekttegnet bolig eller bygning. Hos oss er det fagfolk, tidligere håndverkere, som kan besvare alle dine spørsmål knyttet til store prosjekter.

Hvor lang tid tar det å få arkitekttegninger til et prosjekt?
Må du søke om byggetillatelse for arkitekttegnede prosjekter?
Hva må jeg tenke på før jeg kontakter en arkitekt?
Hvilke prosjekter bør jeg utføre samtidig, når jeg først involverer en arkitekt?

Still forberedt før du setter i gang med ditt arkitekttegnede prosjekt!

Vår sjekkliste veileder deg gjennom de viktigste tingene du må tenke på når du involverer en arkitekt i prosjektet ditt.

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Vår prosjektkoordinator og tidligere snekker, Håkon Myklebostad Lo, gir deg som skal gå i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt fem nyttige tips på veien.

 

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Les mer om PROSJEKT+

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023