Ønsker du å vite mer om bærekraft og smarte energiløsninger i byggeprosjekter?

Det er mange måter du kan sørge for at bygge- eller oppussingsprosjektet ditt gjennomføres på en bærekraftig og klimaeffektiv måte. Visste du for eksempel at mange av materialene i et bygg som i utgangspunktet skal rives, ofte kan brukes på nytt? Eller at med et effektivt varmeanlegg som bergvarme kan du både være miljøvennlig og spare store beløp sammenlignet med tradisjonell oppvarming? Her finner du artikler som vil fortelle deg hva du trenger å vite om bærekraft og effektive energiløsninger i bygge- og oppussingsprosjekter.

Tenk bærekraftig og energieffektivt når du pusser opp eller bygger nytt - det er både bra for miljøet og kan lønne seg på sikt!

Dersom du ønsker å ta gode og klimavennlige valg når du skal bygge nytt eller pusse opp, er det viktig å ha det med i planleggingen helt fra starten.

Du kan gjøre bærekraftige valg i store deler av prosessen.

Alt fra å gjenbruke materialer fra tidligere konstruksjon, til å sørge for god avfallshåndtering på byggeplassen.

Samkjøring av leveranser vil også redusere behovet for transport til og fra boligen.

I tillegg er det viktig å ta gode produktvalg som vil vare i lang tid.

Fokuset på bærekraft i byggebransjen blir også større og større, og det dukker stadig opp nye miljøvennlige produkter og løsninger.

Det blir dermed enklere for deg som forbruker å ta bærekraftige og lønnsomme valg i prosjektet ditt.

Gjør grundig research, og finn ut hva som er viktig for deg tidlig i prosessen!

Om du skal bygge nytt eller totalrenovere er det viktig å ta stilling til oppvarming av boligen din.

Er du usikker på hvilken type oppvarming som vil fungere best for deg og boligen din? Vi har skrevet en veileder for å hjelpe deg å få oversikt over de ulike mulighetene.

PROSJEKT+ finner de riktige håndverksbedriftene til ditt prosjekt

Registrer prosjektet ditt på våre nettsider, og vi setter deg i kontakt med kvalitetssikrede håndverksbedrifter. Du mottar uforpliktende tilbud, og velger selv det tilbudet du liker best.

Vi hjelper deg i gang!

Varme, ventilasjon og sanitær: Hva er VVS?

VVS er betegnelsen for arbeid på varme, ventilasjon og sanitær. Men hva betyr egentlig det? Les mer om hva VVS er her, og hva det betyr for deg og oppussingen din.

Lurer du på hvordan PROSJEKT+ fungerer?

I videoen under forklarer vi hvordan PROSJEKT+ fungerer og kan hjelpe deg på 1 minutt.

 

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Les mer om PROSJEKT+

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023