Skal du bygge nytt hus?

Da står du foran et stort og spennende prosjekt med mange muligheter! Å bygge et nybygg er et stort prosjekt, og det krever at alle involverte har god oversikt over arbeidet som skal utføres. Her finner du artikler som vil hjelpe deg videre mot et helt nytt hus!

Bygg et hjem som er skreddersydd til deg og dine behov

Å bygge en helt ny bolig er en spennende utfordring og et stort prosjekt.

Det er mange valg som skal tas, og mye arbeid som skal utføres før du til slutt kan sette nøkkelen i et hus som er bygget akkurat sånn som du ønsker.

Hele prosessen med å bygge bolig starter tidlig, allerede ved tegnebrettet og notatblokka.

Gjør grundig research og finn ut hva som er viktig for deg tidlig i prosessen.

Da blir det enklere for arkitekten eller entreprenøren å utføre det arbeidet du har sett for deg.

Når planen er klar er det viktig at du har finansieringen i orden.

Det er dyrt å bygge et hus, men det er heldigvis utallige løsninger og muligheter du kan velge slik at boligen passer akkurat ditt budsjett.

Du kan også velge løsninger som gir gode besparelser i fremtiden, som for eksempel vinduer og dører med god isolasjon som gir lavere strømbruk.

Husk at du alltid skal søke om både rammetillatelse og byggetillatelse når du skal bygge ny bolig.

Hvis du syns dette er en komplisert prosess så er både entreprenøren og arkitekten gode ressurser i denne prosessen.

De har sendt inn søknader før, og vet hvordan det skal gjøres.

Bygging av bolig er en stor oppgave, derfor har vi laget en utfyllende veileder for deg som skal i gang med et nybygg

Er du usikker på hvor du skal begynne prosessen med å bygge en ny bolig? Vi har laget en veileder med de viktigste aspektene ved å bygge et helt nytt hus.

PROSJEKT+ hjelper deg med å finne dyktige håndverkere

Send oss en beskrivelse av prosjektet ditt, så setter vi deg i kontakt med flere flinke håndverkere, prosjektledere og arkitekter som kan hjelpe deg med å gjennomføre boligdrømmen!

Kom i gang!

Lurer du på hva kostnadene for å bygge et helt nytt hus er?

Det er mange faktorer som påvirker den endelige prislappen på et nybygg. Vi har laget en oversikt over kostnader som du bør regne med i budsjettet.

Vanlige spørsmål når du skal bygge nytt

Hvor lang tid tar det å bygge en ny bolig?
Hvor mye koster det å bygge hus?
Trenger jeg en arkitekt når jeg skal bygge nytt?
Må jeg søke om tillatelse for å bygge ny bolig?

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Vår prosjektkoordinator og tidligere snekker, Håkon Myklebostad Lo, gir deg som skal gå i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt fem nyttige tips på veien.

 

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Les mer om PROSJEKT+

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023