Pusse opp kjeller

Om du skal du totalrenovere kjelleren, omgjøre kjelleren til en hybel eller kanskje bare pusse opp rommene innvendig er det mye å huske på. Hos PROSJEKT+ hjelper vi deg med alt fra å estimere pris, til sjekklister underveis i prosjektet.

Pusse opp kjelleren – et stort prosjekt for deg og boligen din!

Dersom du eier en bolig med en ubrukt eller dårlig utnyttet kjeller, så har du en veldig god mulighet til å øke verdien på boligen din.

Ved å pusse opp kjelleren kan du både utvide boarealet, øke verdien på boligen og å spe på den månedlige inntekten dersom du lager en utleiedel.

Kjelleroppussing krever skikkelig kompetanse, både når det gjelder regelverk og håndverk.

Du bør benytte solide fagfolk til å hjelpe deg, slik at du får en god opplevelse og et resultat du er fornøyd med i lang tid.

Med hjelp av dyktige håndverkere vil en kjelleroppussing som regel ta et par måneder.

Dette vil likevel variere fra kjeller til kjeller, basert på prosjektets omfang og kompleksitet.

Hva det koster å pusse opp kjelleren er hovedsakelig avhengig av to ting: Prosjektets kompleksitet og standarden på selve innredningen.

Utover dette vil valget av entreprenør kunne avgjøre mye.

Vi råder deg til å planlegge prosjektet godt i forkant, sette opp et grundig budsjett med litt ekstra rom for uforutsette hendelser, og snakke med flinke fagfolk som vet hva ting koster og kan gi deg et mer presist bilde av hva totalen vil ende på.

Les vår steg for steg beskrivelse av å totalrenovere en kjeller fra råkjeller til boareal

Å pusse opp kjelleren er et komplekst prosjekt. I denne artikkelen finner du god informasjon om hele prosessen, og noen gode råd på veien.

Sjekk hva det koster å pusse opp kjeller

Gå gjennom disse fire enkle stegene for å finne ut hvor mye det koster å pusse opp kjelleren

Lurer du på hva det koster å pusse opp kjelleren?

Prisen på å pusse opp kjeller varierer basert på hvilke valg du tar når det gjelder standarden på materialene, og selve kompleksiteten i prosjektet. Prisene ovenfor er gjennomsnittspriser basert på prosjekter formidlet gjennom PROSJEKT+. Vi har skrevet en utfyllende artikkel om hva det koster å pusse opp kjelleren, hvilke kostnader du må regne med og hva de største prisdriverene er.

Ønsker du å komme i kontakt med solide fagfolk?

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring.

Registrer prosjekt

Planlegger du å bygge hybel?

I denne artikkelen finner du svaret på alt du må vite dersom du skal bygge en hybel i kjelleren.

Vanlige spørsmål når du skal pusse opp kjelleren

Vi i PROSJEKT+ har behandlet mange kjelleroppussinger, og vi vet derfor hva som er de vanligste spørsmålene. Hos oss er det fagfolk, tidligere håndverkere, som kan besvare alle dine spørsmål knyttet til store prosjekter.

Hvor lang tid tar det å pusse opp kjelleren?
Må du søke for å sette inn nye vinduer i kjelleren?
Hva må jeg tenke på før pigging av gulvet?
Hvilke andre prosjekter er det vanlig å gjøre samtidig?

Les vår sjekkliste med ting du bør huske på når du skal pusse opp kjelleren

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Vår prosjektkoordinator og tidligere snekker, Håkon Myklebostad Lo, gir deg som skal gå i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt fem nyttige tips på veien.

 

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Les mer om PROSJEKT+

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023