Pusse opp loft

Det er mye å huske på dersom du skal du pusse opp loftet, heve taket eller kanskje bare pusse opp rommene innvendig. Hos PROSJEKT+ hjelper vi deg med alt fra å estimere pris til nyttige sjekklister underveis i prosjektet.

Pusse opp loft – gi boligen din et realt løft!

Om du har et loft med nok plass til å få utført de utbedringene som kreves, kan de aller fleste råloft i eneboliger og rekkehus omgjøres til boarealer.

Loftet må innfri kravene som stilles til rom for varig opphold.

Det første du derfor bør gjøre, er å finne ut hva som må til for å få denne godkjennelsen i orden.

Loftsoppussing og totalrenovering av gamle råloft er et prosjekt som ofte består av mange ulike ledd.

Omfanget av prosjektet ditt avhenger av hvordan loftet ditt ser ut i dag.

Et nyoppusset loft vil gi deg mer plass i hverdagen, og også øke verdien på selve boligen.

Prosjektets typiske prisdrivere er hovedsakelig knyttet til kompleksiteten i prosjektet, og er sånn sett vanskelig å påvirke.

Det du derimot kan gjøre for å redusere prisen, er å velge en enklere standard og planlegge prosjektet godt. På den måten vil du unngå fordyrende overraskelser.

Les vår steg for steg veileder for å pusse opp loft

Oppussing av loft er et komplekst prosjekt. I denne artikkelen finner du informasjon om hele prosessen, og noen gode råd på veien.

Sjekk hva det koster å pusse opp et loft

Gå gjennom disse fire enkle stegene for å finne ut hvor mye det koster å pusse opp loftet

Lurer du på hva det koster det å pusse opp loft?

Prisen for å pusse opp loft vil variere basert på hvor komplekst prosjektet er, og hvilken standard du velger. Vi har skrevet en utfyllende artikkel om hva det koster å pusse opp loft, hvilke kostnader du må regne med og hva de største prisdriverne er.

Ønsker du å komme i kontakt med solide fagfolk som kan pusse opp loftet ditt?

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring.

Registrer ditt prosjekt

Skal du heve taket på boligen din?

I denne artikkelen finner du svaret på alt du må vite dersom du skal heve taket på huset ditt, og hvordan du får plass til en helt ny loftetasje.

Vanlige spørsmål når du skal pusse opp loftet

Vi i PROSJEKT+ har behandlet mange loftsrenoveringer, og vi vet derfor hva som er de vanligste spørsmålene. Hos oss er det fagfolk og tidligere håndverkere som kan besvare alle dine spørsmål knyttet til store prosjekter.

Hvor lang tid tar det å pusse opp loftet?
Må jeg søke om tillatelse for å pusse opp loft?
Kan jeg heve taket på boligen uten å søke?
Lønner det seg å etterisolere loftet?

Les vår sjekkliste med ting du bør huske på når du skal pusse opp loftet

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Vår prosjektkoordinator og tidligere snekker, Håkon Myklebostad Lo, gir deg som skal gå i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt fem nyttige tips på veien.

 

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Les mer om PROSJEKT+

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023