Planlegger du å fornye uteområdet og hagen?

Hvis du ønsker å gjøre uteområdet på tomten din penere eller mer funksjonelt, er det viktig å tenke gjennom hvordan du vil det skal se ut og hvordan du skal utføre prosjektet. Det er mange muligheter når det kommer til gjøre en eiendom mer funksjonell og trivelig å bruke. Uansett om du planlegger parkering, innkjørsel, beplantning eller basseng – vi har samlet gode råd for hvordan du går i gang med prosjektet og hva du må huske på underveis!

Et uteområde med hage, innkjørsel eller nye byggeprosjekter må planlegges nøye

Les våre beste råd for hvordan du kan fornye uteområdet ditt her!

Uteområde og hage

Uteområdet og hagen din er like viktig som fasaden på huset – det er det første som møter deg på eiendommen, og har mye å si for hvordan du kan bruke tomten din.

Med en pent opparbeidet hage eller praktisk innkjørsel får du mer glede av uteområdet ditt, og du kan legge til rette for bedre utnyttelse av plassen du har til rådighet utendørs.

Du har mange valg når det kommer til hva du kan bruke plassen til utendørs.

Du kan fokusere utelukkende på estetiske valg, og gjøre eiendommen hyggeligere med trær, busker og planter.

Du kan også lage tilrettelagte stier med belegningsstein eller grus, eller mure opp egne atskilte områder for planter eller andre ting du vil ha i hagen.

Om du skal gjøre større arbeid på uteområdet, er det også verdt å huske på at det er et godt tidspunkt for å tilrettelegge for flere praktiske ting.

Trenger du for eksempel plass til parkering av bil eller andre kjøretøy? Eller kanskje du bør legge til rette for en innkjørsel, eller et eget sted hvor du kan bygge en bod eller lignende for oppbevaring?

Det beste utgangspunktet for store arbeid på uteområdet, er om du allerede har utført grunnarbeid.

Etter at et nytt hus er bygget eller en omfattende totalrenovering er over, kan det også være nyttig å tenke over hvordan du vil bruke arealet utenfor selve boligen.

Uansett hva du har planlagt eller ønsker deg, så har vi har samlet god informasjon om det å planlegge og forbedre hagen og uteområdet.

Slik kommer du i gang med uteområdet og hagen

Skal du forbedre uteområdet med et byggeprosjekt, eller ny planering og beplantning? Les veilederen vår som forteller deg det du trenger å vite om det å fornye uteområdet her.

Ønsker du å komme i kontakt med flinke fagfolk?

PROSJEKT+ sørger for kvalitet og trygg gjennomføring når du skal utføre store bygge- eller renoveringsprosjekter.

Registrer prosjektet her

Fem tips til deg som skal i gang med et byggeprosjekt

Vår prosjektkoordinator og tidligere snekker, Håkon Myklebostad Lo, gir deg som skal gå i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt fem nyttige tips på veien.

 

PROSJEKT+ er en tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet og trygg gjennomføring

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Les mer om PROSJEKT+

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023