Det er godt å få hjelp når du skal velge håndverkere

Fant flinke håndverkere til stor totalrenovering

Marte benyttet seg av PROSJEKT+ da hun skulle totalrenovere sin nye leilighet på 70 kvadratmeter i en gammel bygård i Bergen. Her kan du lese om hennes opplevelse av å bruke tjenesten vår, og hvordan prosjektet hennes gikk!

Sist oppdatert: 24. apr 13:45

Ingen oppussing siden 80-tallet førte til omfattende totalrenovering

I leiligheten til Marte var det ikke blitt gjort noe siden åttitallet, og oppussingsplanen var derfor en totalrenovering.

Alle rom skulle pusses opp, og dette inkluderte også kjøkken og bad. Alle dører og vinduer skulle også byttes ut.

Trengte hjelp med å finne fagfolk

Marte kontaktet PROSJEKT+ fordi hun ønsket hjelp til å velge hvem som skulle gjennomføre totalrenoveringen. Gjennom PROSJEKT+ fant Marte Vestland Bygg & Entreprenør AS.

Etter befaring og godkjennelse av tilbud satte de i gang med planleggingsmøter, og fant ut sammen hvordan ting skulle gjøres.

– PROSJEKT+ var en kjempefin løsning for meg, siden det er ganske vanskelig å finne frem i jungelen av håndverkere.

Marte

PROSJEKT+ formidler dyktige fagfolk og støtter kunden gjennom prosjektet

I tillegg til å sette kunden i kontakt med tre kvalifiserte bedrifter, så kvalitetssikrer også PROSJEKT+ håndverkerne for kunden og bidrar som rådgiver underveis i prosjektet.

Tjenesten er gratis for privatpersoner med større byggeprosjekter.

Stuen til Marte før renovering.
Stuen til Marte før renovering.
Stuen med lekker dekorasjon etter renovering.
Stuen med lekker dekorasjon etter renovering.

– PROSJEKT+ var en kjempefin løsning for meg, siden det er ganske vanskelig å finne frem i jungelen av håndverkere.

Marte

Totalrenovering i eldre bygård krever oppfinnsomhet og smarte løsninger

Fordi bygården er gammel kunne ikke alle Marte sine ønsker for totalrenoveringen innfris, men da opplevde hun også at Vestland Bygg & Entreprenør AS var veldig oppfinnsomme og at de kom med gode løsninger.

Marte forteller videre at Vestland Bygg & Entreprenør AS hadde svært flinke håndverkere. Med godt humør konstaterer hun at en ting hun satte spesielt stor pris på, var at håndverkerne var gode å krangle med:

– Håndverkere er fagpersoner og det har jeg stor respekt for. Så kommer jeg som har mange tanker og meninger, men ikke er fagperson. Under byggemøtene hendte det både at de sa nei og at jeg sa nei, men det var alltid en god diskusjon rundt det. Derfor sier jeg at de var gode å krangle med, noe jeg mener er utelukkende positivt! Diskusjonene endte alltid med at vi fant gode løsninger sammen.

God støtte fra både bedriften og PROSJEKT+

Til tross for at Vestland Bygg & Entreprenør AS var gode å krangle med og dyktige sparringspartnere, opplevde også Marte at det var godt å ha PROSJEKT+ i ryggen. Da hadde hun også en uavhengig part å sparre med.

Hun beskriver det selv som at PROSJEKT+ bidro til at hun ikke følte seg så alene i den omfattende prosessen til totalrenoveringen:.

– Det er fint å ha en sparringspartner og en uavhengig part som kan hjelpe deg under oppussingsprosessen, slik at du ikke føler deg helt alene. Det var også godt å vite at dersom det skjer noe galt så har jeg noen jeg kan spørre om råd, forteller Marte.

Marte synes også det er vanskelig å se for seg hvordan hun skulle fått tiden til å gå opp uten hjelp fra PROSJEKT+:

– Jeg ser andre som også skal totalrenovere, og det oppstår jo alltid problemer. Jeg skjønner ikke helt hvordan man kan klare å totalrenovere ved siden av en fulltidsjobb uten noen som hjelper deg og noen du kan sparre med.

Det nye familiemedlemmet til Marte nyter godt av den nye leiligheten.
Det nye familiemedlemmet til Marte nyter godt av den nye leiligheten.

– Jeg anbefaler gjerne PROSJEKT+ videre!

Marte

Kunne brukt tjenesten igjen for nye prosjekter

På spørsmålet om Marte kunne tenkt seg å bruke PROSJEKT+ igjen, svarer hun at akkurat nå er det ikke aktuelt fordi hun bor i en flunkende ny leilighet, men at hun definitivt ville brukt PROSJEKT+ i fremtiden dersom det skulle dukke opp nye, store prosjekter.

– Jeg anbefaler gjerne PROSJEKT+ videre, konstaterer hun blidt.

Hun legger også til at hun akkurat nå venter på et nytt firbent familiemedlem, og det er ingen tvil om at valpen vil få boltre seg i en superflott leilighet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023