Godt levert: Nytt våtrom med PROSJEKT+

Da familien til Christopher skulle pusse opp sin nykjøpte enebolig på Rasta, benyttet de PROSJEKT+ for å finne håndverkere til jobben. Les mer om det vellykkede oppussingsprosjektet, og Christoffers opplevelse av å bruke tjenesten.

Sist oppdatert: 24. apr 13:50

Todelt oppussing med både nytt gulv og våtrom

Christoffers plan for oppussingen var todelt: Familien på Rasta ønsket å totalrenovere både vaskerom og toalettrom, deretter ville de også legge parkett i hele 2. etasje.

– Vi kontaktet PROSJEKT+ fordi dette var mye jobb, og jeg har ikke særlig peiling på håndverksfagene som skulle til, og kunne ikke gått løs på alt dette alene, forteller Christoffer smilende.

– Å få tilbud fra seriøse og kvalitetssikrede bedrifter som kunne ta jobben var gull verdt, og oppfølgingen fra PROSJEKT+ gjennom hele prosjektet har vært nyttig og verdifull. Jeg har alltid kunnet ringe rådgiver Marius om jeg har vært i tvil om noe, han var en fin sparringspartner. Jeg fikk alltid ærlige og kvalifiserte svar, sier Christoffer.

Å få tilbud fra seriøse og kvalitetssikrede bedrifter som kunne ta jobben var gull verdt, og oppfølgingen fra PROSJEKT+ har vært nyttig og verdifull

Valgte forutseende og dyktige håndverkere

Familien endte opp med å velge bedriften Håndverksgruppen Nytt Hjem AS, noe de har vært svært fornøyd med.

– Alt gikk etter planen, både med hensyn til tidsrammer, utførelse og pris. Noen overraskelser fikk vi underveis, men det var ikke håndverkernes skyld: Det dreide seg blant annet om at det ble oppdaget mangel på isolasjon mellom etasjene, forteller Christoffer.

– Men det fine var at bedriften var forutseende nok til å bake inn slike uforutsette utgifter i tilbudet, slik at vi ikke røk på noen økonomiske overraskelser, konstaterer han fornøyd.

Les også:

Hva koster egentlig en håndverker?

Til venstre er vaskerommet før renovering, og til høyre er det nylig renoverte rommet.
Til venstre er vaskerommet før renovering, og til høyre er det nylig renoverte rommet.

Profesjonell bedrift og god kommunikasjon

Christoffer påpeker at Håndverksgruppen Nytt Hjem AS var svært profesjonelle, og kommunikasjonen mellom dem og familien var hele tiden åpen og god.

– Jeg følte definitivt at jeg kunne stole på deres innspill og vurderinger gjennom hele prosessen.

Skal vi ha store oppussingsprosjekter igjen, vil vi ikke nøle med å ta kontakt med PROSJEKT+, det var en udelt positiv opplevelse.

Positiv opplevelse med PROSJEKT+

Nå nyter familien splitter nytt vaskerom og toalettrom, mens små og store føtter gleder seg over vakker parkett i 2. etasje.

– Skal vi ha store oppussingsprosjekter igjen, vil vi ikke nøle med å ta kontakt med PROSJEKT+, det var en udelt positiv opplevelse, avslutter Christoffer.

Toalettrommet før og etter renovasjon.
Toalettrommet før og etter renovasjon.
Les mer:

Slik skriver du kontrakt med håndverker

Planlegger du et oppussingsprosjekt?

Ble du inspirert av Christoffers prosjekt, og ønsker å sette i gang med oppussing du og?

Hos PROSJEKT+ settes du i kontakt med dyktige håndverkere, og kan velge mellom uforpliktende tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter.

Registrer prosjektet hos oss

PROSJEKT+ formidler dyktige håndverkere

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023