Riktig bedrift for jobben sikret kvalitet

PROSJEKT+ skaffet riktig bedrift for jobben: – Deilig å slippe å lete på egenhånd

Steinar Engebretsen jobber som bedriftseier i Østlandet Keramiske, og da noen venner plutselig fikk problemer med et avløpsrør stilte han selvfølgelig opp. Løsningen fant han hos PROSJEKT+.

Sist oppdatert: 24. apr 14:15

Fant maskinentreprenør gjennom PROSJEKT+

I en enebolig på Stabekk trengtes det sårt utbedring av avløpsrøret, noe som resulterte i et stort prosjekt.

Som eier av en håndverksbedrift som driver med baderomsoppussing hadde Steinar noe kunnskap på området, men ikke nok til å kunne utføre prosjektet selv.

Derfor kontaktet Steinar PROSJEKT+ for å finne en flink maskinentreprenør til prosjektet.

T. F. Maskin AS og deres dyktige maskinentreprenører tok jobben. Steinar er godt fornøyd med bedriften og jobben de gjorde:

– Jeg synes bedriften gjorde en veldig god jobb, og jeg kunne merke at det var en skikkelig kvalitetsbedrift, konstaterer han.

Sparte tid og ressurser med hjelp av PROSJEKT+

Bedriftseieren Steinar bistod vennene som hadde tette avløpsrør. Han hadde først forsøkt å kontakte maskinentreprenører på egenhånd, men uten hell.

Da tenkte han på PROSJEKT+ som han kjente til fra før, og bestemte seg for å teste ut tilbudet. Det var første gang han prøvde tjenesten fra kundesiden, og han opplevde at han umiddelbart fikk god hjelp fra prosjektrådgiverne i PROSJEKT+.

Som bedriftseier går dagene i ett, og tid er verdifull. Derfor satt han ekstra pris på å få oppfølging og hjelp fra en ekstern tjeneste som kunne bidra med å finne dyktige fagfolk.

– Det var utrolig deilig å spare så mye tid, og slippe å lete etter bedrifter selv. Jeg satt også stor pris på seriøsiteten hos bedriften, forteller Steinar.

Det var utrolig deilig å spare så mye tid, og slippe å lete etter bedrifter selv. Jeg satt også stor pris på seriøsiteten hos bedriften.

Steinar Engebretsen
Østlandet Keramiske

Strøken gjennomføring av prosjektet

Langtidsansatt hos T. F. Maskin AS, Tom Flaten, forteller at prosjektet var relativt komplisert. Den gode kompetansen entreprenørene sitter på gjorde likevel at gjennomføringen gikk veldig bra.

– Selv om det var komplisert, var hele prosjektet strøkent gjort. Prosjektet tok omtrent 4 uker, og det kom ingen overraskelser heller, forteller Tom.

Maskinentreprenører jobber med grunnarbeid som gravearbeid, drenering, pigging og veiutbygging. T. F. Maskin AS legger stor vekt på godt, grundig og nøye arbeid.

Dårlig utført grunnarbeid kan på sikt medføre store kostnader for boligeiere.

Da kan nemlig fukt kan trenge inn i grunnmuren, eller opparbeidede uteområder kan skli ut og ødelegges. Derfor er det viktig å bruke en solid og kvalitetssikret maskinentreprenør, slik som T. F. Maskin AS.

Les også:

Tom Rune fikk nytt bad via PROSJEKT+

Fornøyd med samarbeidet: Har benyttet T. F. Maskin i etterkant også

Steinar Engebretsen syntes også at rådgiveren han hadde kontakt med hos PROSJEKT+ var en god sparringspartner i arbeidsprosessen på boligen i Enebakk.

I tillegg tilbyr tjenesten trygghet til kunden: PROSJEKT+ har kvalitetssikret bedriftene, og kontrollert dem på forhånd.

– Det jeg liker godt med PROSJEKT+ er at bedriftene der er nøye kontrollert, sånn at jeg kunne være trygg på at entreprenørene er ordentlig gode. Da kan jeg være sikker på at kvaliteten blir god.

Steinar var veldig fornøyd med jobben maskinentreprenørene gjennomførte. Såpass fornøyd at han har opprettholdt kontakten med T.F Maskin og brukt dem i senere tid også.

Det jeg liker godt med PROSJEKT+ er at bedriftene der er nøye kontrollert, sånn at jeg kunne være trygg på at entreprenørene er ordentlig gode.

Steinar Engebretsen

Fått god nytte av å være en del av PROSJEKT+

T. F. Maskin AS har vært en del av PROSJEKT+ en god stund. Flaten forteller at de har vært fornøyde med tjenesten, og at de synes de får god nytte av det PROSJEKT+ tilbyr.

Han forteller også at tjenesten har gitt dem flere prosjekter, deriblant dette avløpsrør-prosjektet.

– Vi har gode maskinentreprenører som virkelig kan jobben sin, derfor har vi mange oppdrag store deler av tiden, deriblant oppdrag fra PROSJEKT+, forteller Flaten.

Oppdraget med avløpsrøret på Enebakk fra PROSJEKT+ var også vellykket, og både Steinar Engebretsen og T. F. Maskin AS kunne si seg vel fornøyd med jobben.

Oda pusset opp badet med PROSJEKT+

Se hvordan det gikk her!

PROSJEKT+ finner fagfolkene du trenger

Trenger du også en maskinentreprenør til drenering, gravearbeid eller annet grunnarbeid? Legg ut jobben du trenger å få gjort, så hjelper vi deg med resten!

Vi følger opp både kunde og håndverker hele veien, og sørger for at prosjektet er enklere å gjennomføre for begge parter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023