Kom i kontakt med solide håndverksbedrifter til ditt borettslag eller sameie!

Et borettslag

Når du skal i gang med et stort bygge- eller oppussingsprosjekt er det godt å få noen gode råd og tips på veien. Derfor har vi samlet nyttig informasjon og aktuelt innhold til deg som skal utføre et større bygge- eller renoveringsprosjekt. Les mer i artiklene våre nedenfor!

Registrer prosjektet ditt - velg en kategori

Kvalitetssikring

Kun kvalifiserte håndverksbedrifter

Vi vet at det kan være vanskelig å finne gode håndverksbedrifter til større oppussingsprosjekter. Derfor gjør PROSJEKT+ jobben enklere for deg. Vi har kvalitetssikret flere hundre håndverksbedrifter som er klare for å hjelpe deg med ditt prosjekt.

Lag en kort beskrivelse av prosjektet ditt, og registrer jobben hos oss. Vi finner bedriftene som passer best til prosjektet ditt. Tilbudene er uforpliktende, og du kan velge den bedriften du selv liker best.

Kvalitet og trygg gjennomføring er det aller viktigste for oss. Derfor stiller vi også strenge krav til bedriftene du møter hos PROSJEKT+.

Håndverker som pusser opp kjøkken.

Hvordan fungerer tjenesten?

PROSJEKT+ kvalitetssikrer bedrifter

Hos PROSJEKT+ setter vi kvalitet og trygg gjennomføring i førersetet. Vi stiller derfor strenge krav til våre bedrifter. Vi kontrollerer økonomi, evalueringer og sertifiseringer.

Registrer prosjektet ditt
Mester sertifikat
BVN sertifikat
Sentralt godkjent sertifikat

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023