Om PROSJEKT+

En trygg og enkel tjeneste for ditt byggeprosjekt

PROSJEKT+ kvalitetssikrer håndverkere som utfører det meste av store byggeprosjekter, og setter deg i kontakt med tre kvalifiserte bedrifter til akkurat ditt prosjekt.
PROSJEKT+ er en gratis tjeneste for forbrukere med store byggeprosjekter, som stiller høye krav til kvalitet og trygghet.
Vi håndplukker tre kvalifiserte bedrifter for deg.

Hva er PROSJEKT+?

PROSJEKT+ ble startet i 2019. PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet.

Er du en seriøs bedrift med kapasitet til å ta store byggeprosjekter?

Hjelp til oppsussing? Prosjektpluss

Vi kvalitetssikrer og følger opp

PROSJEKT+ er en enkel og bekymringsløs tjeneste for oppstart og gjennomføring av store byggeprosjekter. Vi håndplukker tre kvalitetssikrede bedrifter for ditt prosjekt, slik at du selv slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi setter deg i kontakt med, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Tilbudene er uforpliktende, og du står fritt til å velge hvem du vil.

Våre bedrifter er kvalitetssikret og utfører store byggeprosjekter for privatpersoner og borettslag