Våre samarbeidspartnere

Vi i PROSJEKT+ vil gjerne samarbeide med gode, solide og viktige partnere i bransjen. Gjennom samarbeid kan vi få til så mye bra, og jobbe sammen for å løfte frem alle de seriøse, trygge og dyktige håndverksbedriftene vi har.

Dersom du er interessert i et samarbeid med PROSJEKT+ så send gjerne en mail til info@prosjektpluss.no

Fonn ble grunnlagt i 2016, og lansert i mai 2017. Fonn tilbyr et omfattende prosjektstyringsverktøy til bedrifter i bygg- og anleggsbransjen. Fonn samarbeider med PROSJEKT+ om å sikre solide håndverksbedrifter gode prosjekter. Bedrifter som er en del av PROSJEKT+ kan få en god pris på Fonn.

Logo for Fonn

Norges Hyggeliste Håndverker er bransjens største og viktigste kåring. Kåringen fokuserer på de positive historiene fra håndverksbransjen, løfter frem gode rollemodeller, og håper å inspirere ungdom til å velge yrkesfag. Vi bringer stoltheten tilbake til håndverksyrkene!

Logo for Norges hyggeligste

Sirken tilrettelegger for enkel ombruk av materialer i bygg- og anleggsbransjen. Med et selvbetjent varelager utstyrt med hyllesystemer, portsystem, fullt el-anlegg og selvbetjent kassasystem. Her er transaksjonene basert på tillit. For å få tilgang til det billigste materialet i containeren kan du enkelt registrere deg som bruker på siden.

Logo for Sirken

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2022