Våre samarbeidspartnere

Vi i PROSJEKT+ vil gjerne samarbeide med gode, solide og viktige partnere i bransjen. Gjennom samarbeid kan vi få til så mye bra, og jobbe sammen for å løfte frem alle de seriøse, trygge og dyktige håndverksbedriftene vi har.

Dersom du er interessert i et samarbeid med PROSJEKT+ så send gjerne en mail til info@prosjektpluss.no

Logo for Svenn

Med Svenn får du oversikt over prosjekter, digital timeføring og dekket krav til HMS- og KS. Alle funksjoner du trenger for å lykkes som liten håndverksbedrift. Med resurssplanleggeren blir det lettere å holde orden i arbeidshverdagen, med en enkel oversikt over mannskap og kapasitet.

Les mer om Svenn
Logo for Norges hyggeligste

Norges Hyggeliste Håndverker er bransjens største og viktigste kåring. Kåringen fokuserer på de positive historiene fra håndverksbransjen, løfter frem gode rollemodeller, og håper å inspirere ungdom til å velge yrkesfag. Vi bringer stoltheten tilbake til håndverksyrkene!

Les mer om Norges hyggeligste
Logo for Sirken

Sirken tilrettelegger for enkel ombruk av materialer i bygg- og anleggsbransjen. Med et selvbetjent varelager utstyrt med hyllesystemer, portsystem, fullt el-anlegg og selvbetjent kassasystem. Her er transaksjonene basert på tillit. For å få tilgang til det billigste materialet i containeren kan du enkelt registrere deg som bruker på siden.

Les mer om Sirken

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på innhold fra PROSJEKT+? Vi sender ut nyttig informasjon i våre nyhetsbrev, med råd og tips om større oppussings- og byggeprosjekter.

© Schibsted Norge SMB, 2023